T-faktor

"Mindenkinek szüksége van támaszra, de mindenkinek szüksége van arra is, hogy támasz legyen."

(Gyökössy Endre)

50' figyelem - elég lehet egy változáshoz

 

Mi ez?
Egy segítő kapcsolat egyenrangú felek között. Konzultációs jellegű lehetőség, ahová azt hozol amit gondolsz, és azt viszel el, amit együtt össze tudunk szedni – vagy akár azt is mondhatnánk, amit együtt meg tudunk alkotni. Mert a kapcsolatban valami létrejön, valami új keletkezik. És ez segíthet.
A szolgáltatás alapvetően ingyenes, viszont javasolunk részvételi díjat (megegyezés szerint) a befektetett munka megbecsülése jeleként.

Miért 50 perc?

Jól használva ez elég, ez alatt sok minden előkerülhet. Ez alatt rájöhetünk valami lényegesre, körvonalazódhat egy következő lépés, változhat valami.
Illetve ez az, amikor már mindkét fél kezd fáradni. Figyelni nem könnyű egyik félnek sem. Persze az 50' nem merev szabály, inkább irányadó.

Mit kínálunk:

  • veled vagyunk - hogy ne légy egyedül,
  • rád figyelünk - hogy te is ráláthass magadra,
  • titokban tartjuk - hogy bátran elmondhasd,
  • végiggondoljuk - hogy megértsd,
  • megértjük - hogy tovább léphess.

Mi lehet a T-Faktor témája?
Az élet, a világmindenség meg minden. Főleg ez utóbbi. Ha személyes.
Mert személyes kapcsolatról van szó, melynek célja is van: használni akar. Hogy kicsit javítsunk az életen, a világmindenségen meg mindenen.
Együtt kereshetünk lehetőségeket, megoldásokat, értelmet a történések mögött – minden lehet, amire a felek alkalmasak és hajlandóak. Az adott személyi, tárgyi, időbeli lehetőségek figyelembe vételével. Ez elég lehet!


Munkatársaink között van lelkész, pedagógus, mentálhigiénés szakember, moderátor, pszichodráma vezető, családkonzultáns, addiktológiai konzultáns. 

Szolgáltatlásunk tehát 50 percnyi találkozás, amibe sok minden beleférhet. Ezért vagyunk itt.

Időpont  a bekescsaba@kie.hu címen egyeztethető.

Munkatársaink:

Bárány Nikoletta

Végzettségem szerint okleveles pszichológus, párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés szakember vagyok. Tapasztalataim szerint legyen az ember bármilyen erős egyéniség, mégis előfordulhat, hogy megtorpan, felmerül benne a „hogyan tovább” kérdése akár a magánélete, családi élete, akár a hivatása színterén. Az élet része, hogy szükséges szembenéznünk veszteségeinkkel, szükséges beépítenünk a szép emlékeket és elengedni azt, akinek el kellett mennie… Sokak számára kínos elfogadni segítséget, támogatást, megnyílni egy „idegen” előtt… Valóban nehéz megtenni az első lépést, azonban egy próbát megérhet.

Szikora Mihály


Volt néhány beszélgetésem, amire emlékszem, és nagy hatással volt rám. Biztosan volt olyan találkozásom is, amire nem emlékszem, mégis meghatározó volt.
A találkozásokhoz nem kell különleges helyszín, kiemelt alkalom, bármilyen attrakció. Nem kell hozzá család- és addiktológiai konzultáns, lelkész, stb. - de nem is akadály :) Viszont hasznos egy kis nyitottság, figyelem, érdeklődés és jó szándék.
És ez csodákat tehet, de legalábbis segíthet megmaradni. Vagy tovább lépni.