Rólunk

hogy mindnyájan egyek legyenek... (Jn 17,21a)

Légy részese Te is a KIE-nek

Programjainkba a bibliaóráktól a futballmeccsekig, a kulturális előadásoktól a drogosok közötti munkáig, a nyelvtanfolyamoktól az evangelizációig bármi beletartozhat. Az ország különböző településein, különböző munkacsoportokban vagyunk jelen. Légy részese Te is a KIE munkának, ha van kedved sátortáborozni; nyomkeresővé válni; fiatalokkal együtt énekelni, zenélni, táncolni; és egy nemzetközi mozgalomnak tagja lenni.

Többet szeretnék tudni

120 ORSZÁGBAN

VILÁGSZERTE

39 ORSZÁGBAN

EURÓPÁBAN

8 VÁROSBAN

MAGYARORSZÁGON

“Ha a keresztyén ifjúsági munka beletagozódik a történelmi egyházakba, azoknak egyik élő tevékenysége lesz, eközben megőrzi szervezeti egységét, mozgalmi természetét s megtartja azt a nagy elvet, hogy az ifjúságot az ifjúság által evangélizálja: olyan nagyjelentőségű munkát végez, amelyhez fontosságban foghatót nem tudnék megnevezni.”
(Ravasz László református püspök 1939.)

Szervezeti felépítésünk

Küldöttgyűlés
 
Tagcsoportjaink és munkaágaink képviselői vesznek részt az évente egyszer tartott Küldöttgyűlésen. Megválasztják a tisztségviselőket, döntenek az egyesület életére vonatkozó fő kérdésekben és meghallgatják a csoportok és a tisztségviselők beszámolóit.
Választmány
 

Gregersen-Labossa György – elnök
Buzás Erzsébet – alelnök
Zalán Péter – kincstárnok
Kocsor Ágnes
Marton Tamás
Menczinger Tamás
Szabó Laura

Ellenőrző bizottság
 
Hallgató Tamás
Lackner Kristóf
Magassy Éva