Több helyről, de egy irányba

Küldöttgyűlést tartottunk a Sóvárban Balatongyörökről, Békéscsabáról, Budapestől, Soroksárról, Szombathelyről és Ürömről érkeztek KIE-sek a Sóvárba Pünkösd hétvégéjére. Az évi rendes Küldöttgyűlés megtartásán túl találkozásra, tapasztalatcserére, nosztalgiázásra, és jövőképek felvázolására is alkalmat adott az esemény. Sok-sok ének, imádság, igeolvasás, emlékezés, hálaadás Lelkesítette a résztvevőket. Idei Küldöttgyűlésünkön tisztségviselő-választásra is sor került, Palkó...
Tovább

Egy pavilon sátorral gazdagodtunk

Köszönjük az Expodom.hu webáruház felajánlását, amelynek köszönhetően egy könnyen felállítható pavilon sátorral gazdagodtunk. Gyermek- és ifjúsági sátortáborainkban nagy hasznát vesszük az árnyékot adó és esőtől óvó hordozható pavilonnak. Önkéntes munkatársaink mellett az ilyen felajánlásoknak köszönhető, hogy táboraink díját továbbra is alacsonyan tudjuk tartani.

30 éves a KIE

1950. május 16-án mondatták ki az “önkéntes feloszlást”, ami hivatalosan megszüntette ugyan az egyesület munkáját, de Istennek gáncsot vetni nem lehet. Neki köszönjük, hogy őrizte a lángot a szívekben és 1991-ben újjáalakulhattunk. Naponta teszünk közzé egy-egy visszaemlékezést. Tarts velünk!

UNIFY Conference 2019

Február 14 és 17 között Budapesten rendeztük meg a Unify leadership conference-t, ahol idei és jövő évi programok munkatársaiként voltunk együtt. Nézzétek ezt a sokféle embert,akik számos országból rázódtak össze itt,és mégis ugyanazt a Párizsi Alapot tartják a kezükben (és a szívükben). Istennek hála az áldott napokért, köszönjük, Unify!

Megemlékezés Pógyor Istvánra

Október végén, november elején emlékeink egyre intenzívebben törnek fel bennünk. Emlékezünk egyházi ünnepeinkre, az egyháztörténet nagy eseményeire, emlékezünk szeretteinkre: olyanokra, akik már nem lehetnek közöttünk földi vándorlásunk során. Most egy közös emlékezésre hívünk benneteket, kedves KIE-sek! November 7-én (halálának évfordulóján), 15:00 órakor emlékezzünk együtt Pógyor Istvánra, a Keresztyén Ifjúsági Egyesület...
Tovább