Hatékony munkacsoport

A Békéscsabai KIE Kortárs és munkatárs képzésének speciális ajánlata azoknak, akik szeretnék jobban érteni magukat és másokat, ráadásul valamilyen változást is kívánatosnak tartanának. 

A csoport maximum12 fős, és még be lehet szállni,  az alanti űrlapon való jelentkezéssel. 

Célunk, hogy segíteni tudjunk, és ehhez sajátítunk el technikákat, szerzünk ismereteket és alakítunk ki készségeket. Hogy megértő módon legyünk jelen a világunkban és pozitívan hassunk rá. 

Mi is a cél?

Pozitívan hatni a világra. Hogy jobb legyen, mi is jól érezzük benne magunkat. Legalább egy kicsit. 
A világnak részei vagyunk mi is, így aztán magunkra is hatunk. Ami cél is meg feladat is, hogy hatékonyabbak legyünk. 

Mivel?
Saját magunkkal dolgozunk, a személyiségünk az eszközünk. Persze vannak technikák, praktikák, akár még fondorlatok is, alapvetően azonban saját magunk vagyunk saját eszközünk. Magunkat építjük, javítjuk, vagy karban tartjuk – és közben a világ is javulhat.

Hogyan?
Természetesen egyre jobban. Legalábbis tudatosabban. Használhatjuk megtanult technikáinkat, felismerhetjük erősségeinket és gyengeségeinket, azonosítjuk mások befolyásolási kísérleteit. Észrevesszük mi jön be és mi nem.

Csodákra leszünk képesek?

Sajnos (vagy szerencsére) nem. Hiszen olyan dolgokkal foglalkozunk, melyek eddig is jelen voltak az életünkben. Eddig is használtuk ezeket, vagy használták rajtunk. Viszont kicsit jobban otthon leszünk ezekben. Ez azért hasznos :)

Eszközeink:

  • saját élmény
  • helyzetgyakorlat
  • elméleti háttér
  • játék
  • csapatmunka
  • HÁZI FELADAT

A köz javára végzett tevékenységek ideje elszámolható közösségi szolgálat gyanánt – az iskolával kötött megállapodás esetén.

Havi egy képzés és egy konzultációs lehetőség áll rendelkezésünkre. 

Betöltés...

Kövekező képzésünk és konzultációnk: naptárunkban követhető. Képzés általában szombat délután, konultáció hétöznap délután.

Ha kérdésed van: írj ide vagy az Elérhetőségek is igénybe vehetők.

Plakátunk: